Když žena prosí o potrat - Fuchsová, Irena (Albatros Media a.s., 2008)
V knize KDYŽ ŽENA PROSÍ O POTRAT, se nebudete nudit ani u jedné povídky. Je mi manžel nevěrný? Proč moje žena lže? Přijede dcera z Ameriky? Do koho se zamiloval můj syn? Proč na mě řidiči blikají? Kam chodí v noci můj manžel? Na tyto otázky najdete odpověď v knize KDYŽ ŽENA PROSÍ O POTRAT.Zrušené zásnuby. Láska ve vlaku. Děti z cizí planety. Mrazák, který uplaval při povodních. Rozvod kvůli mrkvi. I o tom si můžete přečíst v knize KDYŽ ŽENA PROSÍ O POTRAT.