Mami, tati, chceme morčátko - Hegerová, Vendula (Pierot, 2011)
Knížka Mami, tati, chceme morčátko navazuje na úspěšný titul Mami, tati, chceme pejska. Obě tyto knihy představují zábavné příručky pro malé chovatele ve věku již od 3 let. S pomocí krásných ilustrací Venduly Hegerové se děti i rodiče seznamují se vším, co je potřeba morčátku zajistit ke spokojenému životu v jejich domácnosti. Knížkou provází morčátko jménem Hoblinka, které pomáhá dětem pochopit všechny povinnosti a nároky, se kterými je chov tohoto domácího zvířátka spojen.Knížkou provází morčátko jménem Hoblinka, které pomáhá dětem pochopit všechny povinnosti a nároky, se kterými je chov tohoto domácího zvířátka spojen. Knížkou provází morčátko jménem Hoblinka, které pomáhá dětem pochopit všechny povinnosti a nároky, se kterými je chov tohoto domácího zvířátka spojen.