Bílý klaun : sbírka fejetonů a jiných krátkých textů - Procházková, Lenka, 1951- (Epocha, 2014)
Chronologicky řazený soubor fejetonů a krátkých textů, které známá spisovatelka napsala během posledních pěti let a vyjadřuje v nich své názory, obavy i naděje. Součástí sbírky jsou také čtyři dokumenty týkající se církevních restitucí.