Rádce pravého muže : cesta hodného hocha k opravdovému muži, aneb, Jak dosáhnout všeho, co chcete v lásce, sexu a v celém životě - Glover, Robert A. (Synergie, 2014)
Americký psychoterapeut radí, jak se stát opravdovým mužem, tedy sám sebou. Je nutné se zbavit syndromu hodného hocha, který se sice snaží vyhovět ženám, ale není schopen žít svůj vlastní život, ztrácí mužnost, má sklony být manipulátorem. Pokud se nakonec hodný hoch změní, dojde často k extrému a stane se zlým. A přitom existuje správná cesta pro muže k nalezení sebe sama, osobnímu růstu. Autor knihy nabízí mužům vhodné léčebné strategie.