Aby vše klapalo : jak hravě zvládat pracovní i životní výzvy - Allen, David, 1945- (Žádná velká věda, 2009)
Novinka od Davida Allena, významného myslitele v oblasti time-managementu a osobní produktivity, suverénně navazuje na celosvětově úspěšný titul "Mít vše hotovo" ("Getting Things Done"). Kniha přináší rozvinutí a prohloubení původních myšlenek a řadu praktických příkladů, které Allen získal během své praxe kouče. Autor se nově věnuje i vyšší úrovni metody GTD - naplňování životních cílů a hledání perspektiv. Allenova metodika pomáhá v práci i životě milionům lidí na celém světě. I u nás si bestseller Mít vše hotovo během dvou let od českého vydání získal tisíce fanoušků a dočkal se několika dotisků. Nakladatelská anotace.