Zbraně vlivu : manipulativní techniky a jak se jim bránit - Cialdini, Robert B., 1945- (Žádná velká věda, 2012)
Kniha se věnuje přesvědčování, manipulaci a také tomu, jak se může člověk v takových situacích aktivně bránit. Autor v knize odpovídá v této souvislosti na to, proč říkáme "Ano", i když vnitřně nesouhlasíme a chceme říci "Ne".