Někde mezi nikde a nikdy - Rynt, Milan (E-knihy jedou, 2014)
„KDE JSTE VŠICHNI? Zeptalo se Šílenství,pečlivě za sebou zavřelo branku a začalo stoupat po schodechV levé ruce neslo kartáček na zuby a ručník“ Druhá sbírka poezie kralupského básníka a výtvarníka z roku 1999 obsahuje 24 reflexivně laděných básní v próze, místy hravých, jinde drsně expresivních s řadou nekonvenčních surrealistických obrazů, filozofických zamyšlení i jazykových experimentů. Kniha je doplněna o autorovy vlastní ilustrace.