Ženy, které rozdávají adventní věnce : příběh o černé Madoně se zlatými vlasy a stříbrným jeepem - Snětivý, Josef Pepson, 1973- (Čas, 2014)
Milostně psychologický román s prvky napětí vypráví o erotické lehkomyslnosti čtyřicetiletého hrdiny - a o jejích nejen citových následcích.