Napoleonův kavalerista : paměti kapitána Parquina, příslušníka 20. jízdního mysliveckého a 2. gardového jízdního mysliveckého pluku : kritické vydání - Parquin, Denis-Charles, 1786-1845 (Militaria (Elka Press), 2007)
Kritické vydání pamětí Denise-Charlese Parquina, kapitána gardových jízdních myslivců, popisuje dvanáct let života vojáka napoleonských armád.