Dobrovolníkem v SS divizi Charlemagne - La Mazière, Christian de, 1922-2006 (Militaria (Elka Press), 2009)
Kniha autobiografických vzpomínek francouzského dobrovolníka, který na sklonku druhé světové války (1944) vstoupil do nově vznikající divize Waffen SS nazvané Charlemagne.