Zaklínač. - Sapkowski, Andrzej, 1948- (Fantasy (Leonardo), 2011)
Povídková sbírka populárního polského autora žánru fantasy rozvádí další příhody zaklínače Geralta z Rivie a je volným pokračováním předcházejících sbírek.