Minotauří války. - Knaak, Richard A., 1961- (DragonLance (Fantom Print), 2012)
Fantasy série DragonLance přináší podsérii Minotauří války. Přestože se nový císař ze všech sil snaží udržet zemi v míru, válečný konflikt už klepe na dveře.