Čtyřhodinový pracovní týden : nemarněte celé dny v práci, žijte kdekoli a staňte se "novým bohatým" - Ferriss, Timothy, 1977- (Žádná velká věda, 2010)
Autor se na základě procesu "deal" (zkratka obsahující počáteční písmena těchto slov: definice, eliminace, automatizace a osvobození) a svých vlastních zkušeností snaží poradit, jak vykonávat o polovinu méně práce než nyní vykonáváme a zároveň vydělávat mnohem více peněz. Cílem této práce je pomoci dosáhnout toho, po čem toužíme: opuštění věčného shonu v zaměstnání, cestování podle libosti a dopřání si zaslouženého odpočinku ještě než odejdeme do důchodu. Ty, kterým se podaří dosáhnout tohoto pro mnoho lidí jistě příjemného stavu, nazývá Ferriss "nově bohatými".