Nepokradeš - Stavařský, Stavitel (Príprava stavby, 2014)
E-kniha, kterou máte před sebou poukazuje na jednu z mnoha možností, jak se skrytě dostat k penězům z veřejných zakázek, aniž by kdokoliv zpozoroval, že něco není v pořádku. Ačkoliv je lidé mají denně na očích a užívají je, vůbec netuší, že jsou neplatné. Vodorovné dopravní značky. Vše navíc úspěšně maskuje složitost velkého množství předpisů, norem a nařízení k jediné problematice. E-kniha NEPOKRADEŠ popisuje problematiku, kterou lze snadno zlehčovat, pokud se nikomu nic nestane. Přitom může trocha nepozornosti výrazným způsobem ovlivnit život účastníkům silničního provozu v návaznostech na určení viníka nehody a odškodnění. Snadno se stane na náměstí z oběti nehody viník, který se prochází po náměstí, aniž by tušil, že je na cyklostezce, vejdete na přechod, který není přechodem pro chodce, atd... Možností, jak se "nachytat na hruškách" je ale mnohem více. A protože o penězích je to vždy až na prvním místě, vězte, že nejde o nějaké drobné.