Můj pes, superhrdina - Cabicar, M. M. (E-knihy jedou, 2014)
Humorista Martin Macek Cabicar přichází s pátou knihou svých zběsilých příhod a bránici trhajících vtipů. "Můj pes, superhrdina" se retrospektivně vrací do minulosti. Viki je kojenec a ještě neumí chodit. Naopak, Superpes Dennis chodit ještě umí. Jen to moc často nedělá. Obzvláště proto, že při tom obvykle zakopne o vlastní hlavu.