Vypůjčeno & Okopčeno - Petkov, Pavel W., 1961- (Čas, 2014)
Básnická prvotina současného autora, která se pokouší zachytit humornou a satirickou formou glosovat běžné, každodenní události a také ty, kteří se stávají jejich aktéry.