Příběhy o Erikovi - Zabij je, Eriku - Slik, Major (E-knihy jedou, 2014)
Čtvrtý ze série příběhů s jedním hlavním hrdinou, indiánským míšencem Erikem. Z amerického i mexického prostředí počátku 20. století, s pistolníky, zločinci, střílením a krutými tresty. Příběhy, které obsahují kriminální zápletky, živé dialogy, polechtají na osrdí a vtáhnou do děje také skutečné historické osoby z té doby.