Páté roční období - Kallentoft, Mons, 1968- (Detektivní román (Host), 2014)
Pátá kniha ze švédské románové série o kriminální inspektorce Malin Forsové, jež slyší promlouvat mrtvé oběti. Tentokrát ji volají brutálně zavražděné ženy a prosí o pomoc - za sebe i za Ty, které teprve smrt čeká.