Numerologie - Kruml, František (Volvox Globator, 2014)
Jednoduchá pravidla numerologie: nevyžadují složité výpočty a obejdou se bez paranormálních schopností. Příručka představuje prostředek k sebepoznání i nástroj ke zkoumání minulosti, přítomnosti i budoucnosti.