Nikdy nejez sám : umění networkingu - jak budovat a rozvíjet pracovní vztahy - Ferrazzi, Keith (Žádná velká věda, 2010)
Budování kariéry i života s pomocí a podporou přátel, rodiny a společníků má dle autora nepředstavitelné přednosti: 1. Není nudné - může být časově náročné, ale je zajímavé. 2. Kariéra založená na vztazích je dobrá pro společnost, protože z růstu jednotlivce má prospěch každý. 3. Propojování (dělení se o své znalosti a zdroje, čas a energii, přátele a společnost za neustálého úsilí předat druhým nějakou hodnotu), s nímž souvisí podpora, flexibilita a příležitost k vlastnímu rozvoji, dává pracovnímu světu nebývalý smysl. Text vysvětluje cesty umožňující stát se středem kruhu vazeb, které v životě pomohou uspět.