Hry s příběhem : sborník příběhů spojující české RPG světy. - Lukačovičová, Lucie, 1980- (Mytago, 2011)
Oblíbenost her na hrdiny, tj. rpg her, je spouštěcím mechanismem pro povídkovou sbírku, jejímž motivem je silné téma zločin a trest. Jednotlivé světy jsou vždy v úvodu povídky představeny, v závěru pak následují medailonky jednotlivých autorů. V knize ožívá nejen svět již kultovního Asterionu, ale také pel-mel dalších neskutečných fantastických světů, příběhů a bytostí, jaké si jen dobrý vypravěč dokáže ve své fantazii vytvořit a rozvíjet. Hry s příběhem, jejímž úvodním tématem je Zločin a trest, budou pokračovat pod mottem Ocel a krev.