Zlatá léta šedesátá - Šebo, Juraj, 1943- (Volvox Globator, 2012)
Vzpomínková kniha přibližuje atmosféru, každodenní život, kulturu, společnost a osobnosti zlatých šedesátých let v Bratislavě a na Slovensku.