Děti draka - Knaak, Richard A., 1961- (DragonRealm, 2007)
Fantasy cyklus DragonRealm pokračuje dál. Domovský svět vraadských čarodějů mizí vinou bezohledného používání magie. Proto si Vraadové nalezli nový svět.