Vlčice a staré plemeno - Svazek I. - Žemlička, Zdeněk (Epocha, 2014)
V Marobudově království se nic významného neděje, je klid a překrásná nuda. Jenže to je pouhé zdání. Na jednom místě čeká na svůj návrat zapomenuté zlo, temnota proniká do světa lidí a ničí životy. Prastará kletba se probouzí k životu a Kroana ztrácí víc, než si kdy myslela. I víc, než by si pomyslel čtenář. Naštěstí se i mrtví mohou vrátit k životu.Pokračování knih Vlčice, Vlčice a Mandragora a Vlčice a děti noci.