Klaun Kostička - Scheuer, Petr (E-knihy jedou, 2014)
Víte, co se stane, když se dětem ve školce poskládá z dřevěných kostek klaun? Jen tak, sám od sebe najednou sedí, pak stojí a nakonec i mluví. Co se stane potom? No přece mu děti dají jméno. A dál? Podívejte se... Varování: Učitelkám mateřských škol doporučujeme užití knihy konzultovat s ošetřujícím lékařem a během čtení nedbat přívalových emocí.