Velká válka s křižáky 1409-1411 : světla a stíny grunvaldského vítězství - Fukala, Radek, 1963- (Polozapomenuté války, 2011)
Monografie věnovaná tzv. Velké válce s křižáky (1409-1411) a její nejslavnější bitvě (bitva u Grunvaldu), jež je považována za jednu z největších rytířských střetnutí evropského středověku.