Jethro Tull v zemích Koruny české (Volvox Globator ve spolupráci s Fans Club Jethro Tull v České republice, 2009)
Publikace popisuje a bohatou fotodokumentací i mapuje všechna dosavadní koncertní vystoupení slavné britské rockové skupiny Jethro Tull na českém území tak, jak je viděli členové oficiálního českého fanklubu.