Lovci monster. - Correia, Larry, 1977- (Fantom Print, 2014)
Agent Franks z amerického Úřadu pro kontrolu monster je složitý člověk - a také složený ze spousty dalších lidí. Víc jak dva metry na výšku, samé svaly, prakticky nezničitelný. Navíc se posiluje mocným alchymistickým elixírem a obývá ho mazaný duch starší než samotné lidstvo. Když jednomu z Otců zakladatelů odpřísáhl, že bude Spojené státy chránit před všemi monstry, měl Franks jedinou podmínku - bez ohledu na to, co o něm vláda zjistí, bez ohledu na to, co se dozví o jeho fyzickém stavu a chemickém složení jeho elixíru, americká vláda se nikdy, nikdy nepokusí vytvořit někoho dalšího, jako je on. Tato podmínka je absolutní, a pokud ji vláda poruší, veškeré dohody padnou. Přísně tajná vládní agentura však s pomocí sofistikované technologie a genetického inženýrství přesto takový projekt spustila. A nestačilo jim "vyrobit" jen jednoho, oni svých Nemesis museli mít hned třináct. Teď se všechno provalilo a nikdo nedokáže zuřit tak jako zrazené monstrum. Zvlášť když tím monstrem je neumírající stroj na zabíjení, co likviduje upíry a vlkodlaky s jednou rukou svázanou za zády. Nakladatelská anotace. Kráceno.