Ukaž, co děláš! : 10 způsobů, jak sdílet svou kreativitu a nechat se objevit - Kleon, Austin (Briquet, 2014)
Austin Kleon nás nenechal na holičkách. Opět deset kapitol, opět maximální dávka povzbuzení, nakažlivého nadšení i nesmírné touhy tvořit a tvorbu sdílet s ostatními. Jen role budou lehce obráceny. Tentokrát nás Austin naučí, že velkorysost vyhrává nad géniem a že být k nalezeni a nechat ostatní, ať kradou, je cestou k cíli zvanému "známý tvůrce". Ve zkratce, jestli Kraď jako umělec nabádalo k tomu, abyste se nechali ovlivňovat díly jiných, tak Ukaž, co děláš nabádá k ovlivňování ostatních tím, že se o své dílo podělíte. Jednou provždy už budete vědět, proč sdílet, jak sdílet a s kým sdílet. Nakladatelská anotace. Kráceno.