Padrino Krejčíř - Afričan - Kmenta, Jaroslav (JKM - Jaroslav Kmenta, 2014)
"Padrino Krejčíř - Afričan" je kniha o uprchlíkovi Radovanu Krejčířovi. Přináší dosud neznámá fakta ze zákulisí života Krejčíře, který utekl z České republiky, aby se vyhnul vězení za miliardové podvody a přípravu vraždy. Děj se odehrává v Jihoafrické republice, kde Krejčíř žije od roku 2007. Od té doby došlo v JAR v Krejčířově okolí ke dvanácti vraždám. Jde o první ze série nových knih o českém podsvětí, na kterých pracuje Jaroslav Kmenta - autor úspěšného bestselleru Kmotr Mrázek. Kniha je napsána reportážně podle skutečné události. A stala se rovnou podkladem pro zpracování scénáře k připravovanému filmu GangsterKA.