Nečas Jany Nagyové : otevřená zpověď o poměru s premiérem, aféře Nagygate a o vazbě - Hympl, Josef, 1974- (Epocha, 2014)
Jana Nečasová (dříve Nagyová) se zaměřuje na své mládí, první manželství, působení na ministerstvu práce a sociálních věcí i na Úřadu vlády, blízký vztah s premiérem, okolnosti jejího zatčení, propuštění z vězení a rovněž nový život po boku Petra Nečase. Text doplňují fotografie.