1000 věcí, co mě serou 4 - Bič Boží, Atilla (Plot, 2014)
I čtvrtý svazek opulentního projektu 1000 věcí, co mě serou nabízí dvě stě hořce humorných fejetonů. Trojice hejterských odborníků Achjo Bitch, Attila, Bič Boží a Curvekiller si v nich se zarputilostí sobě vlastní vyřizuje účty s nespravedlnostmi a strastmi, kterých je dnešní postmoderní svět plný. Poznámka pro neznalé: Obsah tohoto monumentálního díla, které nesmlouvavě nastavuje zrcadlo zlořádům dneška, začal vznikat v prosinci 2010 jakožto internetový blog. Ten se posléze stal kultovním fenoménem českého internetu, což potvrzuje jak prestižní ocenění Křišťálová lupa 2011 v atraktivní kategorii One (wo)man show, tak skutečnost, že v knižní podobě vychází už jeho čtvrtý díl.