Detektiv Michael Crow. - Dachs, Ian, 1975- (Detektiv Michael Crow, 2014)
Detektiv Michael Crow se svojí přítelkyní psycholožkou Anne stojí před záhadným, hrůzostrašným případem. Po ulicích New Yorku se toulá brutální vrah, zabíjí lidi na potkání a ne dost na tom: na tváře svých obětí maluje klaunské obličeje. Je to výsměch? Nebo šílenství? Michael Crow se dává do vyšetřování, vrah je ale neobyčejně inteligentní a stále ho svádí na scestí. Nejhorší na tom je, že se zdá, že mají oběti s Anne nějakou souvislost a není jasné, jestli se příštím mrtvým nestane náhodou ona...