Jak Ježíšek naděloval radost - Ber, František, 1943-2014 (Pohádky pro předškoláky, 2014)
Evička, Pepík a Adam se rozhodnou, že začnou dělat dobré skutky. Kniha z projektu Český Ježíšek je určena předškolním a mladším školním dětem.