Mluví Černý jelen : životní příběh svatého muže z kmene Sioux Oglala - Neihardt, John Gneisenau, 1881-1973 (Volvox Globator, 2014)
Poutavé vyprávění bývalého indiánského šamana, jak je v roce 1931 zaznamenal americký básník a spisovatel.