Emoční inteligence : cesta do středu sebe sama - Wharam, Jane (Práh, 2014)
Autorka používá širokou škálu příkladů z běžného života a píše svižným srozumitelným stylem. Uvnitř najdete testy emočního kvocientu (EQ) i celou řadu cvičení, včetně vizualizací. Naučíte se s vlastními emocemi správně zacházet a díky tomu žít šťastnějším, autentičtějším a vyváženějším životem. Nakladatelská anotace. Kráceno.