Cesta k vyrovnanému životu - Carnegie, Dale (Práh, 2014)
Díky této pozoruhodné knize   - pochopíte, že poznáním příčin konfliktů člověk nachází cesty, jak se jim v budoucnu vyhnout. - objevíte, jak je důležité odkrýt skryté konflikty a vynést je na povrch. - seznámíte se s pravidly, jak řešit konfliktní situace produktivním způsobem. - naučíte se zvládat konflikty, aniž by to u druhých vyvolalo odpor. - objevíte, jak se dají rozpoznat u druhých jejich „spouštěče“, a dozvíte se, jak nakládat s nesouhlasem. - naučíte se nahlížet na konflikt očima druhé strany, abyste mohli předkládat svá stanoviska přijatelnějším způsobem. Každý konflikt, který v životě musíme řešit, má v sobě pozitivní i negativní potenciál. Může být zdrojem inspirace, prozření, poučení, přeměny a růstu – nebo může být zdrojem zlosti, strachu, zahanbení, může se stát pastí nebo vyvolat odpor. V co se takový konflikt promění, o tom nerozhoduje náš protivník, ale my sami, naše ochota se s tímto konfliktem vypořádat a poučit se z něj.