Proč ženy nekouří doutníky - Javorská, Jana (E-knihy jedou, 2014)
Soubor několika povídek nejen pro ženy, ale hlavně o ženách. Zábavné a oddechové čtení poukazuje vtipnou formou na možné životní přešlapy. Stalo se Vám někdy, že jste se zpili tak, že jste se druhý den styděli sami na sebe podívat do zrcadla? Nebo se vám při sexu stal trapas, kvůli kterému byste nejraději na místě zmizeli z povrchu zemského? Ne? Chyba! Kdo se neztrapnil, neví, o čem je život. Proto tady máte několik humorných návodů, jak ze sebe co nejspolehlivěji udělat okamžitě idiota.