Moskevský proces - Bukovskij, Vladimir Konstantinovič, 1942-2019 (Volvox Globator :, 2014)
Kniha obsahuje přepisy částí sovětských dokumentů vztahujících se nejen k sovětské vnitřní (umístění odpůrců komunistického režimu v psychiatrických zařízeních), ale i zahraniční politice (např. politika uvolnění napětí, vazby sovětských komunistů k ostatním komunistickým stranám světa atd.). Nechybějí ani dokumenty věnované důležitým událostem především 70. a 80. let 20. století (německá otázka, studená válka, vývoj v zemích východního bloku atd.). Na dokumenty navazují autorovy rozbory a komentáře.