Ticho : síla introvertů ve světě, který nikdy nepřestává mluvit - Cain, Susan, 1968- (Žádná velká věda, 2012)
Polemická kniha, v níž se americká spisovatelka a lektorka věnuje postavení a roli introvertních lidí v západní kultuře a společnosti.