Vědomé milování : cesta k naplňující a udržitelné sexualitě - Richardson, Diana (Synergie, 2014)
Kniha jasně a prakticky popisuje, jak se ponořit do zdroje naší základní životní síly, jak ve svém životě prohloubit sílu lásky, jak objevit vitalitu, radost a vášeň. Zároveň předkládá zcela nový pohled na sex jako na milování, kdy se vášeň rozhoří postupně v celém těle. Rady jsou určeny nejen párům, které již o sex ztratily zájem, ale všem, kteří by se rádi o své sexualitě dozvěděli mnohem více. Nakladatelská anotace. Kráceno.