Žoldáci. - Salvatore, R. A., 1959- (Forgotten realms (Fantom Print), 2014)
Na jistého drowského žoldáka se jednoho dne usměje štěstí, nebo možná také zamračí smůla. Dostane se mu totiž do rukou vzácný a nebezpečný artefakt Magický krystal. Zákeřná věcička, která v rukou neznalého může nadělat ze světa třísky, byla kdysi stvořena sedmi kostěji za účelem dosažení největší moci. Události sleduje s obavou nejlepší zabiják Říší, mistr sebekontroly a stín samotné smrti Artemis Entreri.