Dopis Cyranovi - Maléřová, Zuzana, 1965- (Čas, 2015)
Kniha zamyšlení a reflexí české publicistky a spisovatelky, psaných formou dopisů, v nichž autorka za adresáty i odesílatele dosazuje nejrůznější známé osobnosti.