--a vztáhl pak ruku na život bližního : (deset hrdelních případů z historie naší kriminalistiky) - Cílek, Roman, 1937- (Victima, 2015)
Antologie, zaznamenávající průběh deseti skutečných hrdelních zločinů z dějin československé kriminalistiky, které byly spáchány od dvacátých do devadesátých let minulého století.