(R)evoluční ekonomie - o systému a lidech - Sedláček, Tomáš, 1977 leden 23.- (Double (65. pole), 2013)
Respektovaný ekonom Sedláček a Graeber jako představitel protestního hnutí Occupy nabízejí své pohledy na ekonomické problémy současného světa. Námětem rozhovoru je mj. zamyšlení nad tématy, jakými jsou např. finanční krize, tržní ekonomika, především ale otázka, zda je možné dnešní ekonomický systém vylepšit, či zda je lepší (případně nevyhnutelné) jej nahradit něčím novým a kvalitnějším.