Osamělý králíček - Hucklesby, Jill (Příběhy se šťastným koncem, 2015)
Na jednom z výletů na kole objeví Sára u silnice pohozenou krabici a v ní je vyděšený malý černobílý králíček. Podaří se dívce zvířátko zachránit? Chlupáček zatím najde domov v záchranné stanici, ale potřeboval by ještě kamaráda, aby nebyl smutný. Dostane jméno Muffi a Sára na něj stále musí myslet. Nakonec uspořádá na podporu zvířecího útulku sbírku ve škole, přesvědčí rodiče, aby mohla mít králíčka doma a to ne jen jednoho...