Syn Jidášův - Heitz, Markus, 1971- (Fantom Print, 2015)
Druhé pokračování poutavé temné fantaskní románové řady Jidáš. Série na pomezí fantasy a hororu se odehrává ve dvou rovinách - minulosti a přítomnosti.