Nizozemsko-český / česko-nizozemský kapesní slovník - Uchytil, Vladimír (TZ-one, 2013)
Tento Nizozemsko-český / česko-nizozemský kapesní slovník je praktická a jednoduchá pomůcka pro nejširší okruh uživatelů. Slouží k dorozumění v různých situacích a umožní překlady nenáročných textů. Obsahuje cca 20.000 hesel. Slovní zásoba je tedy zacílena na nejčastěji užívaná slova a obraty, a to jak ze spisovného, tak i z hovorového jazyka.