Krotitelé ďáblů - Souček, Ludvík (Albatros Media a.s., 2015)
Dobrodružné příhody členů československé studijní expedice v neprozkoumaných částech Mongolska, kde vedle splnění svých vědeckých úkolů odhalí japonské válečné zločince, kteří daleko v poušti tajně pracují na výzkumu a přípravě bakteriologických zbraní. Knížku doplňují zajímavosti o Mongolsku, jeho obyvatelích a jejich životě..