Tanečník - Campbell, Jack (Fantom Print, 2015)
První flotila Aliance admirála Gearyho přežila cestu do neznámé části galaxie a objevila při tom dvě nové mimozemské rasy - nové nepřátele, ale také možné spojence. Geary před návratem domů musí ochránit sluneční soustavu Midway, jejíž obyvatelé povstali proti vládě rozpadajících se Syndikovaných světů. A aby to neměl tak jednoduché, musí přitom dávat pozor i na představitele rasy Tanečníků na diplomatické misi a kořist z předchozích bojů, gigantickou bitevní loď Neporazitelný, která je dost možná to nejcennější, co kdy lidé dokázali získat. Aliance sice se Syndikovanými světy podepsala mírovou smlouvu, jejíž podmínky musí Geary za každou cenu dodržet, nicméně pozůstatky Syndikovaných světů mají o míru své vlastní představy... a i bez nich Alianci v důsledku vnitřních nepokojů hrozí katastrofa. Nakladatelská anotace.